Agenda

herfstvakantie

Kom ontdekken in de herfstvakantie bij Ontdekstation013

Wanneer: 13 oktober 2018 tot 21 oktober 2018 Waar: Ontdekstation013 Entree: €5
Bestel tickets

Kom ontdekken in de herfstvakantie bij Ontdekstation013

Ontdekstation013 is de hele herfstvakantie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kom bij de nieuwe scheikundeshow je eigen eetbare vegan slijm maken. Maak je eigen film bij het greenscreen of bouw je eigen creatie in de scraphoek. Je kunt tussen de activiteiten door bijkomen met je zelfgemaakte ranja uit de ranjafabriek of iets anders lekkers uit de horecahoek. Kom je ook langs in de herfstvakantie?

Schoolbezoek bij Ontdekstation013

Ook buiten de schoolvakantie kun je terecht bij Ontdekstation013. Bij Perron T kun je aan de slag met workshops die je normaal misschien niet zo snel met je klas zou kunnen doen. Ze bieden een volledig programma en een een verkort programma. Wat het verschil is kun je hier bekijken.

OntdekRijk nodigt leerkrachten uit het basisonderwijs uit om met hun groep kinderen op bezoek te komen. Leerkrachten ontdekken dat wetenschap en techniek geïntegreerd kunnen worden in hun lesaanbod en hoe betrokken kinderen zijn bij dergelijke activiteiten. Ook teamscholing (op maat) en inspiratieavonden worden in OntdekRijk georganiseerd.

In het kort

  • Locatie: Ontdekstation013
  • Datum: van 13 t/m 21 oktober geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Entree: €5,- per persoon.

Let op! Kinderen moeten onder begeleiding naar binnen, maar ook voor volwassenen is Ontdekstation013 heel erg leuk!

Locatie

Reageer op dit bericht