Agenda

hall of fame

Koningsdag bij de Hall of Fame

Wanneer: 27 april 2017 van 11:00 tot 23:00 Waar: Hall of Fame Entree: Gratis

Koningsdag bij de Hall of Fame

Koningsdag staat voor de deur en Cultuurfabriek Hall of Fame krijgt hoog bezoek. Samen met een aantal andere Tilburgse sportbedrijven organiseert Hall of Fame donderdag 27 april een Urban Playfield. Samen met Ladybird Skatepark, Block 013, Hiphop factory, High Five, DC Company, Aquilla Movement, Kunst & Kracht en Keepie Uppie wordt er een royaal cultuur- en sportfestival neergezet.

Tijdens een spectaculaire show mag het koningspaar kennismaken met een aantal van de Urban Sporten die je in Tilburg en de Hall of Fame kunt vinden. De performance zelf duurt maar enkele minuten, want de koning en zijn gevolg hebben best een flinke wandeling af te leggen.

Vrij toegankelijk

De rest van de dag is het het Urban Playfield veld vrij toegankelijk. Iedereen kan langskomen om te kijken naar de showcases of om mee te doen aan een van de workshops of wedstrijden. Dit alles uiteraard onder begeleiding van een fijne selectie dj’s. Ook zal Boef, beter bekend als dj van Boef en de Gelogeerde Aap, de remix van het Tilburgse Koningslied presenteren. Vanaf 20.00 uur wordt Kings Dub georganiseerd in Hall of Fame.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht