Agenda

koningsdag in tilburg

Koningsdag in Tilburg

Wanneer: 27 april 2017 Waar: Oranje Comité Tilburg Entree: Gratis

Koningsdag in Tilburg

Koningsdag in Tilburg is elk jaar gezellig, maar Koningsdag in 2017 wordt dit jaar wel éxtra bijzonder. Koning Willem-Alexander komt namelijk op zijn vijftigste verjaardag met zijn familie naar Tilburg!

Het bezoek van de Koninklijke familie brengt op donderdag 27 april 2017 een twee-uur durend bezoek aan de stad. Over de invulling van het programma is nog niets bekend. Wel liet burgemeester Noordanus weten dat Tilburgers zelf mee mogen denken over het programma tijdens de vijftigste verjaardag van de koning.

Koningsdag in Tilburg

Wat er precies van het gebruikelijke programma tijdens Koningsdag 2017 doorgaat, is nog niet bekend. Voorgaande jaren waren er een aantal terugkerende evenementen in de stad: de jaarmarkt bij de Korvel, het Leijpark Festival, Tilburg Zingt op Koningsnacht en een gezamenlijk feest op de Korte Heuvel.

Meer informatie

Wil je terugblikken naar Koningsdag anno 2016? Bekijk dan ook eens de fotoboeken op www.tilburg.com/koningsdag. Daar vind je overigens ook het laatste nieuws over het Koninklijke bezoek aan Tilburg, de Oranje Kwèèkers en de evenementen tijdens Koningsdag 2017.

 

Locatie

Reageer op dit bericht