Agenda

koningsdagbraderie de hasselt

Koningsdagbraderie De Hasselt

Wanneer: 27 april 2018 van 10:00 tot 17:00 Waar: De Hasselt Entree: Gratis

Koningsdagbraderie De Hasselt

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, loopt een bont lint van meer dan honderd kramen door de Hasseltstraat. Er zullen weer vele artikelen te koop zijn bij de markthandelaren. Van sieraden tot ter plaatse gebakken kibbeling en van kleding tot hobbyartikelen; te veel om op te noemen.

Koningsdagbraderie De Hasselt

Een ieder zet zijn beste beentje voor om de koopwaar aan de man te brengen. De plaatselijke ondernemers doen ook mee aan de braderie en zij zullen hun best doen om de kramen op een leuke manier te vullen. Van één ondernemer zal ook dit jaar de opbrengst weer ten goede komen aan het Oranjefonds. Wijkcentrum de Poorten is tijdens de braderie van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Je kunt een drankje drinken aan de bar.

Vermaak voor de kinderen

Hier blijft het allemaal niet bij, want de kinderen kunnen dit jaar helemaal hun hart ophalen op de braderie. Zo zijn er een draaimolen. mini-cars, en natuurlijk bekende bungee-trampolines. Bij deze combinatie van bungy-elastieken en trampoline, krijgt de springer een tuigje aan waarmee hij of zij verbonden zit aan de bungy-elastieken. Hierdoor kun je huizenhoog springen en salto’s maken zonder gebaar, dit alles onder begeleiding.

Muziek

De jazzliefhebber komt aan zijn trekken met optredens van de Piece of Cake Jazzband. Het Mexicaanse mariachiduo Los del Sol is aanwezig op de braderie. Los del Sol brengt in prachtige marichikostuums een breed Mexicaans repertoire. Bekende swingende meezingers zoals La Cucaracha, Guantanamera en La Bamba komen voorbij.

 

Locatie

Reageer op dit bericht