Agenda

Koningsnacht 2020

Koningsnacht 2020 in de Tilburgse Binnenstad (AFGELAST!)

Wanneer: 26 april 2020 van 19:00 tot 23:59 Waar: Binnenstad Tilburg

Koningsnacht 2020 in de Tilburgse Binnenstad (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Koningsnacht 2020 wordt ook dit jaar een groot feest in Tilburg. Door de hele binnenstad worden feestjes georganiseerd met natuurlijk als grootste evenement het jaarlijkse Tilburg Zingt.

Koningsnacht 2020

Op zondag 26 april kleurt de hele Tilburgse binnenstad weer oranje en kan iedereen weer meezingen met de leukste hits tijdens Tilburg Zingt. Hierna hoef je nog lang niet naar huis en kan je de hele nacht doorhalen tijdens de vetste Koningsnacht feesten in de binnenstad. De dag erna, Koningsdag, staat in het teken van nationale saamhorigheid. Dit wordt natuurlijk groots gevierd met een enorm volksfeest. De evenementen rondom Koningsnacht worden later bekend gemaakt.

Foto’s

Vorig jaar was Koningsnacht ook een enorm feest in de stad! Wellicht ben je toen op de foto gezet door onze fotograaf Ralph Jacobs. Heb je die foto nog niet gezien? Kijk gauw in het fotoalbum!

Locatie

Reageer op dit bericht