Agenda

Kookworkshop door tonny van burk

Kookworkshop door Tonny van Burk, chef-kok van De Eetkamer

Wanneer: 11 november 2018 Waar: De Eetkamer Entree: €90,00 p.p.

Kookworkshop door Tonny van Burk, chef-kok van De Eetkamer

Ben jij helemaal weg van koken? Kom dan op 11, 18 en 25 november naar De Eetkamer. De Eetkamer organiseert een kookworkshop door Tonny van Burk.

Kookworkshop door Tonny van Burk

Is koken één van je favoriete dingen die je het liefst heel de dag doet? Kom dan op 11, 18 of 25 november heerlijk genieten van de kookworkshop door Tonny de Burk, de eigen chef-kok. Wil je hier graag aan deelnemen? Met een vooraf inschrijving + betaling is het zeker dat je deelneemt aan de workshop. Er kunnen maximaal 12 personen per keer deelnemen aan de workshop.

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

Locatie

Reageer op dit bericht