Agenda

koopzondag tilburg

Iedere zondag: koopzondag in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: iedere Zondag Waar: Binnenstad Tilburg (centrum)

Iedere zondag: koopzondag in de Tilburgse binnenstad

Elke zondag kun je in de binnenstad van Tilburg lekker shoppen. Het is namelijk elke zondag koopzondag in Tilburg. De winkels in de binnenstad zijn op koopzondagen geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

Winkels zijn op koopzondagen niet verplicht om open te zijn. Om zeker te zijn dat jouw favoriete winkel geopend is op zondag, kun je het beste de website bekijken. Uitzonderingen van koopzondagen in de binnenstad zijn Carnavalszondag, Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag.

Koopzondag Tilburg

In de volgende winkelstraten zijn de winkels geopend op zondag:

Openingstijden Tilburgse binnenstad

Wil je helemaal op de hoogte zijn van de (bijzondere) openingstijden in de Tilburgse binnenstad? Bekijk dan dit artikel.

Shoppen in december

Als je in december gaat shoppen voor de feestdagen, ga dan zeker naar de Tilburgse binnenstad. Naast de extra koopmomenten, is er veel leuks te doen tijdens het winkelen. Zo bieden de Tilburgse fietstaxi’s tijdens de koopavonden en koopzondagen het winkelend publiek gratis ritjes aan. Ze vervoeren bezoekers naar de parkeergarages en winkels aan de andere kant van de stad. Ook staat de binnenstad drie weekenden in het teken staat van een gezellig thema. Check hier het programma:

  • Vrijdag 7 december

Aan het einde van de middag wordt het startsein gegeven van Winter in Tilburg. Wat er precies op de planning staat is een verrassing, maar verwacht een spektakel op de Tilburgse Heuvel. Wat je kunt verwachten? Check daarvoor dit artikel.

  • Zaterdag 8 & zondag 9 december

Of het nu gaat om de laatste kersttrends, inspiratie opdoen voor de kersttafel of het vinden van het origineelste kerstcadeau; wie naar Tilburg komt, kan rekenen op een inspirerend uitje. Het weekend staat in het teken van demonstraties, advies, inspiratie en proeverijen.

  • Zaterdag 15 & zondag 16 december

Dit weekend staat in het teken van muziek. Als je deze dagen gaat winkelen in de binnenstad word je getrakteerd op mooie kerstliederen, swingende kerstnoten en alles daar tussenin. Verwacht moderne, verrassende en verwonderende kerstmuziekacts. Overdag in het centrum, tegen borreltijd worden de terrassen muzikaal omlijst. Extra leuk: zaterdag kun je naar Tilburg Zingt en zondag naar de kersteditie van de Dwalerij.

  • Vrijdag 21 december: extra koopavond

Als je vandaag gaat shoppen, zorg dan dat je een foute kersttrui aandoet. Niet alleen lekker warm, maar je kunt er ook een prijs mee winnen! Wie in de binnenstad wordt gespot met een foute kersttrui, maakt kans op een cadeaubon waarmee een stijlvolle trui gekocht kan worden voor het kerstdiner.

  • Zaterdag 22 & zondag 23 december

Dit weekend wordt de binnenstad overgenomen door kerstelven. Een vrolijke bende aan kerstelven vrolijken elkaar én het winkelend publiek op. Als je nu niet in de kerstsfeer komt tijdens je laatste kerstinkopen, weten wij het ook niet meer.

Locatie

Reageer op dit bericht