Agenda

kort & laat

Kort & Laat in de binnentuin van De Nieuwe Vorst

Wanneer: 10 juli 2019 van 22:00 tot 00:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis

Kort & Laat in de binnentuin van De Nieuwe Vorst

Kort & Laat is terug! Een reeks zomeravonden waarop we korte verhalen aan elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want dit jaar starten we Kort & Laat: de podcast.

In ieder kortverhaal schuilt een klein universum dat ons kan betoveren. Van ‘Brommer op zee’ tot ‘De dame met het hondje’. Een goed kortverhaal kan je voorgoed veranderen. Tijdens Kort & Laat delen we onze favoriete korte verhalen. Neem je favoriete kortverhaal mee en lees het voor. Of neem plaats bij het kampvuur en luister. Want zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer geweest dat iemand jou voorlas?

Kort & Laat de podcast

Samen met Omroep Tilburg en de Bibliotheek Midden-Brabant maken we Kort & Laat: de podcast. Want wat mooi is, willen we delen. Zoek je korte verhalen om voor te lezen? Bezoek de speciale collectietafels in de Bibliotheek LocHal. Kort & Laat: de podcast wordt na de zomer uitgezonden op Omroep Tilburg.

Ken je zelf een mooi verhaal om voor te lezen? Neem het mee. In verband met rechten lezen we bij voorkeur werk van Nederlandstalige auteurs. Een verhaal mag niet langer dan 15 minuten duren en we lezen geen eigen werk voor.

Meer info

  • Locatie: De Nieuwe Vorst
  • Datum: woensdag 10 juli
  • 22.00 uur
  • Categorie: taal
  • Entree gratis

Locatie

Reageer op dit bericht