Agenda

kluizenaar

‘KRAAK: De Zomer’ bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 8 juli 2021 van 20:00 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €10
Bestel tickets

‘KRAAK: De Zomer’ bij De Nieuwe Vorst

Jonge schrijvers kraken de zomer! Op 8 juli vieren we de zomer met een gloednieuwe Zomerzine, ijsjes, live muziek en natuurlijk een hele hoop toffe verhalen.

De Nieuwe Vorst viert de zomer samen met de Seizoenszine, een literaire blad met als thema het seizoen. Dit gaan we doen in de tuin van het theater met genoeg vakantiesfeer om al onze coronavakanties in te halen. De hele avond zullen er verschillende aanstormende auteurs uit de nieuwe Zomerzine voordragen. Daarnaast komt er een expositie met werk van twee fantastische kunstenaars, is er live muziek en zijn er superlekkere ijsjes. Wordt het je toch allemaal te heet? Wij regelen een verkoelende verrassing. We zeggen nog niet wat het is, maar vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.

Over de Seizoenszine

De Seizoenszine is een literaire zine vol met fotografie, werk van jonge schrijvers en unieke illustraties bij elke tekst. Dit project is opgezet om de grootste sfeermaker die we kennen, het seizoen, te vieren en met anderen te delen.

Frederike Luijten is een schrijver die projectgericht denkt en graag interdisciplinaire samenwerkingen aangaat. Ze studeerde af met Kind zonder uitknop, een experimentele en ritmische bundel over ADHD. Ze is werkzaam als programmamaker, in de studieleiding van Creative Writing ArtEZ, doet onderzoek naar fancultuur en in 2018 richtte ze de literaire Seizoenszine op. Onder haar vrienden staat ze bekend als CEO van de herfst.

Over Krakers Tilburg

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer informatie en het programma vind je op deze website.

Locatie