Agenda

Salon

KRAAK: Salon de L’amour bij Theater De Nieuwe Vorst

Wanneer: 14 februari 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis
Bestel tickets

KRAAK: Salon de L’amour bij Theater De Nieuwe Vorst

Vind jij Tinder ook veel te oppervlakkig? Word jij gek van daten op basis van looks, in plaats van een gemeenschappelijke kijk op de zinloosheid van het leven? Wil jij ook zo graag je existentiële crisis delen, maar heb je nog niet de juiste gesprekspartner gevonden? Krakers Tilburg presenteert: Salon de L’Amour!

Salon  de L’amour

Hou je van ananas? Welk Winnie de Poeh karakter ben jij? En is God dood? De Krakers hebben een onfeilbare vragenlijst samengesteld om jou aan je voorbestemde lotgenoot te koppelen. Tijdens het evenement worden jullie vermaakt met filosofische verdieping over de liefde, heerlijke wijntjes en hapjes, en leer je elkaars diepste gedachten kennen.

Praktisch

De deadline om je aan te melden en de vragenlijst in te vullen is 21 januari. Een week later maken ze bekend welke matches ze hebben gevonden. Dit betekent dus dat aanmelden geen garantie voor deelname inhoudt. Ze willen natuurlijk de beste matches maken en het kan zo zijn dat jouw lotgenoot niet op de hoogte is van dit evenement.

Het evenement vindt onder voorbehoud plaats op zondag 14 februari, maar ze moeten nog even afwachten of dat lukt zo kort na de HARDE lockdown.

Dit gaat een eerste date zijn om je kleinkinderen over te vertellen!* – Organisatoren Arjen & Sophie

Over Krakers

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer informatie en het programma vind je op de website van Theater De Nieuwe Vorst : www.denieuwevorst.nl/krakers

Over De Vage Bond

Een gelegenheid genootschap bestaande uit gevestigd filosoof Arthur Kok en vers afgestudeerde filosofen Arjen Ploeger en Sophie Sanders. Samen nemen zij de zware taak op zich om filosofie van haar stoffig imago te ontdoen.

In het kort

Locatie