Agenda

kraanpop weekend

Kraanpop Weekend in Berkel-Enschot

Wanneer: 29 september 2018 om 20:00 uur tot 30 september 2018 om 22:00 uur Waar: Berkel-Enschot Entree: Vanaf €5,-
Bestel tickets

Kraanpop Weekend in Berkel-Enschot

Op zaterdag 29 september en zondag 30 september staat het Kraanpop Weekend op het programma in Berkel-Enschot. Twee dagen lang kun je genieten van dit heerlijke festijn. 

Zaterdag 29 september 20:00 – 01:00 uur

Op zaterdag 29 september is het zover! De eerste en enige echte Biercantus Extravaganza te Berkel-Enschot. Maar wat is een Biercantus nu eigenlijk? Die vraag krijgen we vaker! Daarom hier een korte maar krachtige beschrijving;

Tijdens de Biercantus zitten alle deelnemers aan lange biertafels die zijn opgesteld voor en rondom het podium. Op het podium speelt de band, het publiek word geacht om uit volle borst mee te zingen, te dansen en te feesten. Oftewel een grote extravagante chaos! Zeggen dat je de tekst niet kent is geen optie want bij de ingang krijg je het Extravaganza liederenboek met daarin alle songteksten! Muziek wordt verzorgd door De Cantusband en Tommy Santo.

Zondag 30 september 14:30 – 22:00 uur

Kraanpop zondag is inmiddels een begrip in Berkel-Enschot en omstreken! De line-up belooft weer garant te staan voor een gezellige middag in de Kraanpop tent. Met o.a. Snollebollekes, Zanger Kafke, Jeffrey Heesen, Pascal Redeker en Tommy Santo. Tickets € 10,- (vvk)

Line-Up:

  • Snollebollekes staat garant voor Feest! Met hits als Vrouwkes, Feest waarvan ik morgen niks meer weet, Springen Nondeju en natuurlijk de knaller Links Rechts weet hij elke feesttent om te toveren tot een kolkende massa.
  • 2018 kunnen we gerust bestempelen als het jaar van Zanger Kafke, hij brak door met zijn hits Onze Dag, Medicijn en Springen. Op zondag 30 september staat hij bij ons in de tent!
  • Jeffrey Heesen deed in 2015 mee aan de talentenjacht Bloed Zweet en Tranen op SBS6. In de finale maakte hij een verpletterende indruk waarna een succesvolle carrière niet uit kon blijven. In 2016 wint hij de buma.nl Award voor grootste talent, dat beloofd dus wat voor Kraanpop!
  • Pascal Redeker is al jarenlang de huiszanger van Cafe Bolle Jan in Amsterdam maar op zondag 30 september is hij te gast in de Kraanpop tent. Met zijn hits Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen en Dansen Tot De Zon Opkomt komt hij de tent op zijn kop zetten.
  • Tommy Santo is misschien wel de allerbeste allround DJ van Nederland, hij draait de beste plaatjes tussen de optredens door op de Kraanpop zondag.

Tickets

  • Zaterdag: €5,-
  • Zondag: €10,- ( en €12,- aan de deur)
  • Weekend: €12,50

Locatie

Reageer op dit bericht