Agenda

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie brengt de POP UP! tour naar 013 (AFGELAST)

Wanneer: 21 maart 2020 van 19:30 tot 00:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €25,-
Bestel tickets

Kraantje Pappie brengt de POP UP! tour naar 013 (AFGELAST)

Alex van Zouwen beter bekend als Kraantje Pappie, weet iedereen om zijn vinger te winden. Wordt hij niet uitgeroepen tot Beste Nederlandse Artiest, dan is hij wel ‘hunk van de week’. Op zaterdag 21 maart komt Kraantje Pappie met zijn Pop Up tour naar 013. De kaartverkoop start donderdag 26 september om 19.00 via 013.nl.

Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ is een groot succes. Naast dat de albums een heel eigen geluid bevatten, bevat het ook verschillende gouden-en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Je hebt hem vast wel ooit gezien op Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop of Dutchvalley.

Gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest –van festival tot bierschuur– glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Ook maakt hij vrij aardige salades.

Handige informatie:

  • Datum: zaterdag, 21 maart 2020
  • Tickets: €25,00
  • Zaal: Main Stage
  • Zaal open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:30 uur

Klik hier voor meer informatie over Poppodium 013.

Locatie

Reageer op dit bericht