Agenda

Kracht on Tour

Kracht on Tour bij de Euroscoop

Wanneer: 18 januari 2018 van 09:00 tot 12:30 Waar: Feniks Entree: Gratis

Kracht on Tour bij de Euroscoop

Feniks, Emancipatie Expertise Centrum organiseert op 18 januari 2018 weer Kracht on Tour! Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Het spetterende evenement vindt plaats bij de Euroscoop in Tilburg en duurt van 9.00 tot 12.30 uur.

Bij het event maken vrouwen kennis met ‘dealmakers’: Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid, die betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk, of een cursus aanbieden. In 2017 was Kracht on Tour een groot succes met 450 vrouwen, 30 dealmakers en 600 deals!

Het programma

De dag begint met een inhoudelijk programma met inspirerende verhalen van ondernemende vrouwen en een fantastisch optreden van Sarah-Jane met band! Zij is uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent, won de Amsterdamse Popprijs en staat in het voorprogramma van Billy Ocean. Daarna is er een informatiemarkt waar bezoekers kennis kunnen maken met werkgevers, deals kunnen sluiten en onderling ervaringen kunnen uitwisselen.

Kracht on Tour is gratis toegankelijk, inclusief koffie, thee en een broodje. Zo nodig zorgt Feniks voor vervoer vanuit verschillende wijkcentra. Aanmelden kan door te mailen naar krachtontour@fenikstilburg.nl of te bellen naar 013 – 542 18 96.

Kracht On Tour wordt georganiseerd in samenwerking met de partners van Menss, de Gemeente Tilburg en het ministerie van OCW.

Locatie

Reageer op dit bericht