Agenda

Kunstmarkt in winkelcentrum Eikenbosch, Berkel-Enschot

Wanneer: 26 mei 2018 van 11:00 tot 16:00 Waar: Theater Cultureel Centrum de Schalm Entree: Gratis

Kunstmarkt in winkelcentrum Eikenbosch, Berkel-Enschot

Ook dit jaar organiseert de kunstmarktorganisatie een kunstmarkt in Berkel-Enschot, de negende alweer! Zaterdag 26 mei 2018 vanaf 11.00 uur staat Winkelcentrum Eikenbosch vol kraampjes en kan het publiek weer naar hartenlust snuffelen.

Kunstmarkt

Iedereen die op niveau schildert, tekent, boetseert, dicht, fotografeert of nog op een andere manier artistiek actief is, kan deelnemen aan de Kunstmarkt in Berkel-Enschot. Ook culturele organisaties zijn welkom. Het liefst met kunstgerelateerde activiteiten. Kunstmarkt zorgt voor kleurige kramen, een terras en boeiende randactiviteiten. Op zaterdag 26 mei 2018 is Berkel-Enschot de plek waar elke cultuurliefhebber moet zijn. Huur een kraam en richt die naar uw eigen smaak in. Wat Kunstmarkt betreft: hoe levendiger hoe beter. De aardigst ingerichte kraam ontvangt een attentie.

Cultureel Centrum De Schalm

De organisatie keert dit jaar terug naar een oude gewoonte. Alle deelnemers aan de kunstmarkt krijgen de gelegenheid om vanaf 26 mei enkele werken te exposeren in Cultureel Centrum De Schalm. In de nieuwe locatie in de voormalige abdij Koningsoord zijn in de benedenverdieping prachtige sfeervolle gangen om je schilderstukken en beelden ten toon te stellen. Wil je meedoen? Geef dat aan op het inschrijfformulier. Alle geëxposeerde werken mogen enkele weken blijven hangen.

Inschrijven

Hoe schrijft je in voor de Kunstmarkt? De Kunstmarkt vindt plaatst op zaterdag 26 mei 2018, van 11:00 uur tot 16:00 uur in het winkelcentrum Eikenbosch. Het huren van een kraampje bedraagt €30,00 euro. Bijgaand het inschrijfformulier invullen en mailen naar expo-be@home.nl, of je kunt het versturen naar Bosscheweg 57-42, 5056 KA Berkel-Enschot. De betaling voor het kraamverhuur kun je overmaken naar: Stichting EXPO: NL61 ABNA 0522 3205 00, vermeld er bij ‘kraamhuur’. Je inschrijving is pas definitief als de organisatie de kraamhuur heeft ontvangen.

Download hier het inschrijfformulier

 

Locatie

Reageer op dit bericht