Agenda

Verliefd op Cuba

Ladies Night bij Euroscoop: Verliefd op Cuba

Wanneer: 13 februari 2019 van 19:00 tot 23:00 Waar: Euroscoop Entree: €11,80
Bestel tickets

Ladies Night bij Euroscoop: Verliefd op Cuba

Op woensdag 13 februari 2019 staat er bij de Euroscoop weer een nieuwe Ladies Night op het programma. Ditmaal wordt de film ‘Verliefd op Cuba’ gedraaid. Hoofdrollen in deze zijn voor onder anderen Susan Visser en Jan Kooijman. Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor een lekker welkomstdrankje. 

Ladies Night

Het ontvangst van deze editie van de Ladies Night is vanaf 19.00 uur, hier wordt je voorzien van een lekker welkomstdrankje. Daarna heb je nog even de tijd om bij te kletsen of te kijken bij de standhouders in de foyer van de bioscoop. Om 20.00 uur zal er voor de start van de film begonnen worden met de loterij. Houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs die wordt aangeboden door een van de standhouders. Mocht je nou niet gewonnen hebben, wees niet getreurd want iedereen gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Verliefd op Cuba

Iedere Ladies Night wordt een romantische, grappige of spannende voorpremière geselecteerd. Voor februari is dat Verliefd op Cuba. Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje besluit te trouwen met een Cubaan vliegt ze meteen naar het eiland om aan te tonen dat haar toekomstige schoonzoon alleen uit is op een verblijfsvergunning.

Locatie

Reageer op dit bericht