Agenda

mamma mia

Ladies Night: Mamma Mia! Here we go again bij Pathé Tilburg

Wanneer: 18 juli 2018 Waar: Pathé Entree: €14.50
Bestel tickets

Ladies Night: Mamma Mia! Here we go again bij Pathé Tilburg

Pathé Tilburg verwelkomt je graag tijdens de Ladies Night voor Mamma Mia! Here we go again, waar je kunt genieten van een leuke avond met bubbels, een hapje&drankje, een goed gevulde goodiebag, kans op spectaculaire prijzen én een goede film. Kijk ook eens naar de Ladies Night Deluxe met extra luxe hapjes en kans op dé Golden Goodiebag!

Mamma Mia! Here we go again

Dit maal: Mamma Mia! Here we go again. Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna.

Locatie

Reageer op dit bericht