Agenda

Ladies night: Powervrouwen in Theaters Tilburg

Ladies night: Powervrouwen in Theaters Tilburg

Wanneer: 19 mei 2017 van 20:15 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €20,50
Bestel tickets

Ladies night: Powervrouwen in Theaters Tilburg

Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. De sterren vliegen de ijzersterke actrices van verschillende generaties om de oren: “geestig, inventief en ontroerend” (Theaterkrant), “heerlijk hysterisch” (Cabaret.nl), “de kracht spat er van af” (Theaterparadijs). Gun jezelf en je vriendinnen een heerlijk avondje uit op vrijdag 19 mei!

Powervrouwen

Met de nieuwe feelgoodshow Een fenomenale vriendinnenrevue veroveren de Powervrouwen opnieuw de podia. Het wordt weer een avond vol herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Ook kan je rekenen op catchy popsongs, waarbij er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kan worden! Geniet van de acteerprestaties van o.a. Mylène d’Anjou (Grease, Ciske de Rat), Cystine Carreon (Tippi Wan in Gooische Vrouwen) en Pamela Teves (Onderweg naar morgen).

Meer informatie

Kaartverkoop De Powervrouwen zijn op vrijdag 19 mei te zien en te horen in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 27,50 | € 25 | € 20,50 (incl. servicetoeslag) en zijn te verkrijgen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht