Agenda

late night shopping

Late Night Shopping Henders & Hazel Tilburg

Wanneer: 25 oktober 2018 van 18:00 tot 21:00 Waar: Henders & Hazel Entree: Gratis

Late Night Shopping Henders & Hazel Tilburg

Op donderdag 25 oktober organiseert Henders & Hazel een Late night shopping event in de AaBe Fabriek. Met een prachtige zomer achter de rug, is het team nu volop bezig om de showroom tip top in orde te maken voor het najaarsseizoen.

Late night shopping event

Naast late night shopping kun je ook heerlijk genieten van leuke acties, hapjes, drankjes en live muziek. Zo zijn er diverse workshops te vinden waar je aan mee kunt doen, krijg je een voorproefje van de nieuwe collectie voor 2019 en is er ook mogelijkheid om stylingtips te krijgen voor je interieur en voor jezelf!

Ook zijn er diverse lokale ondernemers aanwezig met elk hun specialiteiten. De organisatie hiervoor draait op dit moment op volle toeren om er net zo’n groot succes van te maken als afgelopen jaar tijdens de Ladies Night. Na afloop van het event ga je naar huis met een leuke goodiebag (op=op) van Henders & Hazel en maak je kan sop een 2-daags all-in arrangement voor 2 personen in een Fletcher Hotel in Nederland naar keuze ter waarde van €125,-.

Bovendien staat de hele maand oktober bij de AaBe Fabriek in het teken van funshoppen. Kom dus lekker nazomeren in de AaBe Fabriek en geniet van de activiteiten. Houdt het event dus goed in de gaten en check ook onze social media kanalen voor onze activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie

Late Night shopping

Locatie

Reageer op dit bericht