Agenda

league of legends

League Of Legends European Championship Spring Finals Live bij Pathé Tilburg

Wanneer: 14 april 2019 van 16:30 tot 21:45 Waar: Pathé Entree: €12,50
Bestel tickets

League Of Legends European Championship Spring Finals Live bij Pathé Tilburg

Op zondagmiddag 14 april zendt Pathé Tilburg live de Europese finale uit van het populaire online computerspel League of Legends. Dit is ondertussen al de derde keer dat Pathé deze finale gaat uitzenden. De vorige editie met de finale van het wereldkampioenschap League Of Legends was een absolute publiekstrekker met een nagenoeg uitverkochte zaal in Pathé Tilburg.

De League of Legends European Championship Spring Finals komen naar Ahoy Rotterdam dit jaar. Wie zal zich kwalificeren om Europa te vertegenwoordigen op de Mid-Season Invitational? En wie gaat er stof happen? Beleef de finale op het grote scherm op zondag 14 april!

Met een nieuwe look, een nieuwe naam en nieuwe teams wordt de League of Legends competitie nog spannender. De Playoffs hebben dit jaar een nieuwe opzet gekregen, wat betekent dat er slechts drie teams naar Rotterdam gaan voor de finale. Om de eerste plaats te bemachtigen moeten er twee best-of-fives gewonnen worden. Wie zal boven zichzelf uitstijgen om de titel veilig te stellen en zich te kwalificeren om Europa te vertegenwoordigen op de Mid-Season Invitational? En wie gaat er stof happen? De meest gepassioneerde fans van Europa zullen samenkomen in de iconische Ahoy in Rotterdam. Samen met andere League-fans kun je alle actie en energie via het grote scherm in verbluffende high definition
ervaren.

Ticketverkoop

Tickets voor deze spannende finale zijn vanaf nu beschikbaar aan de kassa van Pathé Tilburg en op de website.

Locatie

Reageer op dit bericht