Agenda

Fietsen door Tilburg

Leer Groenewoud kennen tijdens ‘Fietsen door Tilburg’

Wanneer: 15 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Leer Groenewoud kennen tijdens ‘Fietsen door Tilburg’

Fietsliefhebbers opgelet: op zaterdag 15 juni organiseert ContourdeTwern het gratis fiets-event ‘Fietsen door Tilburg’. In deze eerste editie staat Groenewoud centraal. Met behulp van een route- en stempelkaart fietsen deelnemers langs diverse ondernemers en initiatiefnemers in deze wijk. Bij elke locatie valt iets te beleven. De stempelkaart wordt bij het eindpunt omgetoverd tot een lottokaart waarmee je kans maakt op mooie prijzen.

De bijzondere locaties die in Groenewoud worden aangedaan, zijn onder meer Brouwerij de Man, de Brillendokter, Axivloer, Atelier Zuid, Jumbo, Van der Valk Hotel Tilburg, Vente’s Hairfashion en de GGD. Deelnemers schuiven hier aan bij workshops, doen mee aan loterijen of krijgen een rondleiding.

Aanmelden

Wie zin heeft om mee te fietsen, geeft zich uiterlijk woensdag 12 juni per e-mail of telefonisch op bij sociaal werker Bastiaan Gietema: bastiaangietema@contourdetwern.nl of 06 539 30 859. De start is op 15 juni tussen 11.00 en 11.30 uur bij wijkcentrum Spijkerbeemden aan de Don Sartostraat 4. Daar worden ook de route- en stempelkaart overhandigd. De route duurt tot 17.00 uur.

Maak kans op prijzen

Stipt om 17.00 uur trekt Tante Samantha van het Bingow Paradijs uit alle ingeleverde stempelkaarten het winnende lot. De winnaar die op dat moment in Spijkerbeemden aanwezig is, neemt de hoofdprijs in ontvangst.

Locatie

Reageer op dit bericht