Agenda

Legends

LEGENDS van BonteHond bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 11 januari 2019 van 19:30 tot 20:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €8,-
Bestel tickets

LEGENDS van BonteHond bij De Nieuwe Vorst

Op vrijdag 11 januari kunnen alle kinderen van acht jaar of ouder genieten van de voorstelling LEGENDS van BonteHond. De voorstelling begint om 19.30 uur en kaartjes (€8,-) kun je nu online bestellen.

Wie wil je zijn?

LEGENDS is een beeldende en fysieke voorstelling van epische proporties, maar tegelijkertijd ontroerend en geestig. Wie wil je zijn? Speel je de rol die ze voor je bedacht hebben of schrijf je je eigen verhaal? Met jezelf in de hoofdrol natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een accountant uit Almere is eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw is een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er is een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. In LEGENDS zie je het verlangen om uit te stijgen boven de werkelijkheid en de drang om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijks bestaan.

Je ziet volwassenen die zich door middel van larpen (live action Role Playing) meten aan personages uit fantasyboeken en films. Ondanks scheve blikken van buitenaf spelen en fantaseren ze stug door en zullen op die manier, net als Peter Pan, altijd kind blijven.

Locatie

Reageer op dit bericht