Agenda

Leijparkfestival Koningsdag 2019 in het Leijpark

Wanneer: 27 april 2019 van 12:00 tot 18:00 Waar: Leijpark Entree: Gratis

Leijparkfestival Koningsdag 2019 in het Leijpark

Zaterdag 27 april is het Leijpark decor voor het grootste gratis familiefestival tijdens Koningsdag 2019 in Tilburg. Tussen 12:00 en 18:00 uur is er weer van alles te beleven voor jong en oud. Een bonte mix van muziek, dans, kindermarkt en demonstraties van uiteenlopende verenigingen bieden volop vertier voor het hele gezin.

Leijparkfestival

Inschrijven voor de Oranje Franje KINDERmarkt of de Oldtimer toertocht: De Oranje Rally kan op: http://www.leijparkfestival.nl/

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de springkussens en de klim- en klauterhelling. Luuks Poppentheater, de clown en schminkhoek zijn aanwezig. Je kunt diverse sporten uitproberen of bij de verenigingen meer informatie krijgen hierover. Zo kun je dit jaar: dammen, schaken, onderwatersport, American football, hondensport, fietsen, hiphop, breakdance en diverse vechtsporten bewonderen.

Maar liefst 2 bands verzorgen de muziek

Rode, of liever oranje, draad door het park is het bont gekleurde lint van kramen die een kleurrijk decor vormen als Oranje Franje Kindermarkt. De Scouting is ook dit jaar weer te vinden in het park evenals de oldtimers.
Omstreeks 14:00 uur rijden tientallen oldtimers het park binnen als afsluiting van de 21e Oranjerally. Je kunt de uiteenlopende modellen bewonderen langs het hoofdpad van het Leijpark.

Natuurlijk speelt de organisatie in op de behoefte aan de nodige versnaperingen in de vorm van uiteenlopende catering en barretjes in het park.

Koningsnacht en -dag in Tilburg

Benieuwd naar het volledige programma tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Tilburg. Check de agenda. 

Locatie

Reageer op dit bericht