Agenda

leijparkfestival koningsdag

Leijparkfestival tijdens Koningsdag in Tilburg

Wanneer: 27 april 2018 van 12:00 tot 18:00 Waar: Leijpark Entree: Gratis

Leijparkfestival tijdens Koningsdag in Tilburg

Vrijdag 27 april is het Leijparkfestival Koningsdag, het grootste gratis familiefestival tijdens Koningsdag 2018 in Tilburg. Tussen 12:00 uur en 18:00 uur is er weer van alles te beleven voor jong en oud. Een bonte mix van muziek, dans, kindermarkt en demonstraties van uiteenlopende verenigingen bieden volop vertier voor het hele gezin.

Leijparkfestival Koningsdag 2018

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de springkussens en de klim- en klauterhelling. Luuks Poppentheater, de clown en schminkhoek zijn aanwezig. Je kunt diverse sporten uitproberen of bij de verenigingen meer informatie krijgen hierover. Zo kun je dit jaar: dammen, schaken, onderwatersport, American football, hondensport, fietsen, hiphop, breakdance en diverse vechtsporten bewonderen.

Muzikaal programma

Rode, of liever oranje, draad door het park is het bont gekleurde lint van kramen die een kleurrijk decor vormen als Oranje Franje Kindermarkt. De Scouting is ook dit jaar weer te vinden in het park evenals de oldtimers. Omstreeks 14:00 uur rijden tientallen oldtimers het park binnen als afsluiting van de 20e Oranjerally. Je kunt de uiteenlopende modellen bewonderen langs het hoofdpad van het Leijpark.

Natuurlijk speelt de organisatie in op de behoefte aan de nodige versnaperingen in de vorm van uiteenlopende catering en barretjes in het park. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving van het park. Inschrijven voor de Oranje Franje kindermarkt of de Oldtimer toertocht: De Oranje Rally kan op de website.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

exitpoint

Locatie