Agenda

Les Misérables – The Staged Concert 8 december bij Pathé Tilburg

Wanneer: 8 december 2019 van 16:00 tot 19:05 Waar: Pathé Entree: €12,50
Bestel tickets

Les Misérables – The Staged Concert 8 december bij Pathé Tilburg

Op zondag 8 december om 16:00 uur kun je bij Pathé Tilburg genieten van de speciale concertversie van een van de meest langstlopende musicals aller tijden: Les Misérables. Met een cast en orkest van meer dan 65 personen en nummers waaronder I Dreamed A Dream, Bring Him Home, One Day More en On My Own is dit sensationele concert een absolute must-see voor musical fans.

Les Misérables is al ruim 35 jaar te zien op het West End in Londen. De concertversie Les Misérables – The Staged Concert is speciaal gemaakt voor dit jubileum en was daarom ook zestien weken lang uitverkocht in Gielgud Theatre in Londen. Door de jaren heen is deze publieksfavoriet al door meer dan 120 miljoen mensen wereldwijd bekeken en hebben verschillende adaptaties de revue mogen passeren. Toch blijkt Les Misérables – The Staged Concert een speciaal plekje te hebben bij haar bezoekers wegens de connectie met de originele voorstelling.

Handige informatie:

Drie uur parkeren met 50% korting kan bij Parkeergarage Heuvelpoort. De musical wordt in het Engels opgevoerd en is niet ondertiteld.

Locatie

Reageer op dit bericht