Agenda

Lezing ‘Er is leven na de dood’ bij Grand Café Ode

Wanneer: 15 mei 2019 van 19:30 tot 21:00 Waar: Monuta Tom van Dijk Entree: Gratis
Bestel tickets

Lezing ‘Er is leven na de dood’ bij Grand Café Ode

Hoe kun je na het overlijden van een dierbare het pijnlijke gat van gemis in je hart weer vullen met de emotionele erfenis die hij of zij heeft nagelaten? Die vraag staat centraal tijdens een interactieve lezing die medium Myrthe Bruinzeel woensdagavond 15 mei op verzoek van Monuta Tom van Dijk zal verzorgen bij Grand Café Ode van Crematorium Tilburg.

Myrthe laat u die avond voelen hoe geen enkele ziel vertrekt zonder schatten te hebben achtergelaten en hoe de pijn van nu onderdeel is van het geluk van weleer. Ook helpt zij je te onderzoeken wat uw eigen erfenissen zijn, om zo te ontdekken dat er leven is na de dood van een geliefde.

Over Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel ontdekte als fysiotherapeut dat ieder mens een eigen verhaal heeft en dat juist die verhalen nog meer haar aandacht genoten dan de klacht zelf. In 2006 kwam het mediumschap op haar pad. Omdat Myrthe heel nuchter van aard is, koos zij voor het Engels mediumschap, waarbij het uitgangspunt is bewijs te leveren van het contact met de overledene. Myrthe volgde hiervoor onder andere lessen aan het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland). Sinds 2006 heeft zij samen met haar levenspartner Patrick Rosenthal de praktijk ‘Spirit & Soul’ in Teteringen.

Gratis plaats(en) reserveren

De lezing ‘Er is leven na de dood’ wordt gehouden bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg (ingang aan straatzijde). De lezing begint om 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:30 uur). Toegang en koffie/thee zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt daarom plaats(en) reserveren door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of door te bellen met (013) 822 65 27. Kijk voor meer informatie op www.monutatomvandijk.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht