Agenda

Rose des Vents

Lezing Rob Dirven: van Gogh’s zonnebloemen en Rose des Vents bij Park

Wanneer: 18 oktober 2018 Waar: Park013

Lezing Rob Dirven: van Gogh’s zonnebloemen en Rose des Vents bij Park

Bij de gelegenheid van de tentoonstelling Rose des Vents organiseert PARK op 18 oktober een lezing door Ron Dirven, directeur-conservator van het Vincent van GoghHuis te Zundert rondom de zonnebloemen van Van Gogh.

Rose des Vents

Dirven zal zijn licht laten schijnen op het bekende schilderij van van Gogh en van daaruit een brug slaan naar werken in de tentoonstelling. Een aantal van de kunstenaars die deelnemen aan Rose des Vents zijn ook vertegenwoordigd in de collectie van het Vincent van GoghHuis.

Met de tentoonstelling Rose des Vents toont PARK het werk van tien kunstenaars in wiens werk de bloem een belangrijke rol speelt. In het werk van Marc Mulders bijvoorbeeld zien we de zonnebloem als terugkerend motief.
Rose des Vents is samengesteld door Reinoud van Vught. Deelnemende kunstenaars zijn Han Klinkhamer, Michael de Kok, Marc Mulders, Allison Schulnik (US), Sam Windett (UK), Ronald Zuurmond, Jorn van Leeuwen, Ina van Zyl en Reinoud van Vught zelf.

Praktische informatie

Voor €5,- (inclusief 1 consumptie) kunt u deze lezing bijwonen, de zaal is die avond vanaf 19.00 uur open. In je hiervoor wilt aanmelden stuur dan vóór 15 oktober een mailtje ‘reserveren 18 oktober’ aan info@park013.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht