Agenda

Bartek

Live: Bartek en MacSwordfish in Cul de Sac

Wanneer: 28 september 2017 van 21:00 tot 23:30 Waar: Cul de Sac Entree: € 7,50
Bestel tickets

Live: Bartek en MacSwordfish in Cul de Sac

Een aantal keer per jaar vindt er een live-optreden plaats bij Cul de Sac. Op donderdag 28 september spelen er maar liefst twee bands: Bartek en MacSwordfish. Twee voor de prijs van één, dat laat je toch niet liggen?

Bartek

Deze Amsterdamse band tourt dit najaar weer door het land nadat ze hun debuutplaat uitbrachten bij Suburban Records. Bartek speelt popsongs, maar dan heel hard. Live is de band één groot feest: moshpits, crowdsurfen en dynamische fuzzrock. Als hotspot van de Popronde Nederland 2016, dé verrassing van Eurosonic Noorderslag 2017 en met optredens op onder andere Paaspop en Klikofest heeft Bartek tot nu toe een topjaar achter de rug.

MacSwordfish

Rauw, persoonlijk en verrassend. Met inspiratiebronnen als The White Stripes, Triggerfinger en Band of Skulls wordt er op geheel eigen wijze de grondslag gelegd voor eigenzinnige blues- en garagerock. In combinatie met surf, psychedelica en stonerrock is swingen niet uitgesloten. Een gretige band met een killing mentality.

Alles nog eens op een rijtje

  • Datum: donderdag 28 september 2017
  • Tijd: 21.00 – 23.30 uur
  • Locatie: Cul de Sac
  • Toegang: €7,50
  • Tickets bestellen kan online.

Wil jij weten wie van jouw vrienden je op een biertje kan trakteren op 28 september bij de Cul de Sac of wil je gewoon op de hoogte blijven? Houd dan het Facebookevenement in de gaten.

Locatie

Reageer op dit bericht