Agenda

Hausmagger

Live Hausmagger in Cul de Sac

Wanneer: 19 mei 2017 van 21:00 tot 23:00 Waar: Cul de Sac Entree: € 12,50
Bestel tickets

Live Hausmagger in Cul de Sac

Als je in de jaren negentig bent opgegroeid, is Tedje Wesselo één van je jeugdhelden. Mag dat? Ja, dat mag. Het moet zelfs! Tegenwoordig maakt hij met zijn band Hausmagger​ gewoon schijtgoeie surfrocknummers met Nederlandstalige teksten. Hausmagger brengt catchy, Hollandstalige songs die tevens als een tekstueel handvat voor de liefde en het leven in het algemeen kunnen dienen.

Hausmagger

Juni 2007 kregen Ted Wesselo (ex-Rembo & Rembo) en Ed Sewerratti (surfsound-coryfee) het idee om de 60-uurs taakstraf van zanger Ted op de rondreizende Fellini-karavaan De Parade te vervullen. De band HAUSMAGGER was het resultaat. Goeie recht-toe-recht-aan-songs in onnederlands proza.

Twee gasten met beiden een grootmeestergraad behaald in de goot. No-bullshit songs over de zelfkant van het gevoel. Onverwachte emo-kick-downs gekoppeld aan een hoge herkenbaarheid. Speciaal aan deze band is de afwisseling van songs met Sexblessures, Dicht- & Sloopwerk, zoals ze het zelf noemen: Oneliners en Catch-As-Catch-Can gedichten. Verbale Kwetsuren, Counters en Blocks… kortom: HAUSMAGGER!

Hausmagger

Meer informatie

  • Locatie: Cul de Sac, Heuvel 48
  • Datum: vrijdag 19 mei 2017
  • Tijd: van 21:00 uur tot 23:00 uur
  • Entree:  €12,50 te bestellen via de website van Cul de Sac

Locatie

Reageer op dit bericht