Agenda

Lucas de man

Lucas de Man Een Democratische Avond voor bijna iedereen bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 7 november 2019 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: vanaf €8,50
Bestel tickets

Lucas de Man Een Democratische Avond voor bijna iedereen bij De Nieuwe Vorst

Een democratische avond voor bijna iedereen wordt een fijne en dynamische avond. Tijdens deze onderzoeksperformance word je meegenomen in het onderzoek naar de geschiedenis; het nu en de toekomst van de democratie.

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe? Stichting Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel, gaan op reis door Europa met een nieuw project: In Search of Democracy 3.0, een pilotproject van het Europese IN SITU netwerk. Samen met lokale partners en burgers doen ze onderzoek naar hedendaagse democratieën, met al hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst.

Het blijft niet enkel bij een analyse; er wordt actief gezocht naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij je zelf kunt kiezen of je deelneemt aan het onderzoek of liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt. Wees in ieder geval bereid om geprikkeld te worden.

Handige informatie:

  • Datum: donderdag, 7 november 2019
  • Aanvang: 20:30 uur
  • Locatie: Willem II Straat 49
  • Tickets: normaal €17,-

Klik hier voor meer informatie over De nieuwe Vorst.

Locatie

Reageer op dit bericht