Agenda

LuckyTV in Theaters Tilburg

Wanneer: 26 oktober 2017 van 20:15 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €30
Bestel tickets

LuckyTV in Theaters Tilburg

Niemand had kunnen bedenken dat Sander van de Pavert zo zou genieten van het theater, hijzelf al helemaal niet. Normaal blijft hij liever binnen, werkend aan zijn videokunst en komt hij Den Haag bijna niet uit. Wat moet je dan ogenschijnlijk onvoorbereid voor duizenden prangende blikken? “Het begon als ludiek idee met een goede vriend tijdens een avondje uit. Met veel te veel drank op bedachten we dat ik eens uit mijn werkkamer moest komen om wat meer van mezelf en mijn gedachtenspinsels te laten zien over het maken van Lucky TV.”

Als rasechte Hagenees start zijn theateravontuur in hometown Den Haag. En met succes: 24 uitverkochte voorstellingen en prachtige recensies. Dat had hij nou ook niet direct zien aankomen. Nu trekt Van de Pavert dan ook de stoute schoenen aan, en gaat hij met zijn theatertour over de stadsgrenzen van Den Haag. Op donderdag 26 oktober maakt hij een stop in Tilburg, en is zijn voorstelling Lucky Live te zien in Theaters Tilburg.

“Ik neem het publiek mee in de krochten van mijn brein en geef ze mijn visie op het televisielandschap. Hoe ik het zie, uitrek, omkeer en in nieuw beeld en geluid omzet.” Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leiden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. Een dieper kijkje in de keuken van Lucky TV was er nooit. En daar blijft het niet bij. In de voorstelling beschrijft Sander zijn roerige carrière, bedient hij op ingenieuze wijze zijn eigen vertrouwde iPad en geeft hij live vertolkingen van zijn beroemde stemmenportfolio. Verwacht klassiekers én gloednieuwe Lucky’s, ze komen op groot scherm voorbij.

“Lucky Live heeft mijn wereld vergroot. Dat ik me zo lekker op het podium zou voelen en dat ik zoveel positieve reacties zou krijgen had ik niet gedacht, een tour kon dan ook niet uitblijven. Lekker met mijn meissie het land doorcrossen, ik heb er zin in. Ik voel me als een vis in het water.”

Ticketverkoop

Lucky Live met Sander van de Pavert is op donderdag 26 oktober in de schouwburg van Theaters Tilburg te zien om 20:15 uur. Tickets zijn te koop vanaf € 30 op www.theaterstilburg.nl of bij InfoService & Tickets, 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht