Agenda

PREJAVU

Makershuis Tilburg: PREJAVU in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 12 april 2019 van 20:00 tot 23:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Makershuis Tilburg: PREJAVU in De Nieuwe Vorst

PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen. Spannende cross-overs tussen dans, circus en theater doen je versteld staan. Op vrijdag 12 april is de volgende editie met o.a. de voorstelling Hotel Rock Bottom van MAN || CO en Deep Sound Experience van Dyane Donck en Judith Clijsters.

Hotel Rock Bottom – MAN||CO

Hotel Rock Bottom is een dansvoorstelling die voortkomt uit de vraag: hoe gaan mensen om met druk en verwachting? Een onontkombare vraag in de huidige maatschappij die bol staat van prestatiedrang en torenhoge verwachtingen. Hotel Rock Bottom lijkt de perfect getaway maar transformeert naar een confronterend en beklemmend instituut waarin verwachting verplichting wordt. Het imposante decorontwerp van scenograaf Sanne Lips, maakt de benauwende druk van de maatschappij voelbaar. Fysiek vallen wordt de dansers onmogelijk gemaakt in deze gezellige isoleercel. Op eigen voeten zullen ze staan!

Deep Sound Experience – Dyane Donck en Judith Clijsters

Een live concert en yogales in één: dat is de Deep Sound Experience van componist Dyane Donck en choreograaf Judith Clijsters. Zij analyseren hoe elektronische muziek de ervaring van het zintuig kan verdiepen. Vragen als: kunnen auto’s die langsrazen ook een meditatieve werking hebben? komen voorbij. Tijdens dit onderzoek wordt er ook voor iedereen toegankelijke yin yoga ingezet om tot een antwoord te komen.

Extra informatie PREJAVU

  • Locatie: Theater De Nieuwe Vorst, Willem II-straat 49
  • Datum en tijd: vrijdag 12 april van 20.00 tot 23.00 uur
  • Entree: €17,- (studenten €12,- & FHK €8,50)

Locatie

Reageer op dit bericht