Agenda

Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk in Theaters Tilburg

Wanneer: 27 mei 2017 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €13,50
Bestel tickets

Mark van de Veerdonk in Theaters Tilburg

In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap.

Mark van de Veerdonk

De vijftiende voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.

Meer informatie

  • Locatie: Theaters Tilburg
  • Datum: Zaterdag 27 mei
  • Tijd: 20:15 tot 22:15 uur
  • Entree: v.a. €13,50 (hier bestellen)

Locatie

Reageer op dit bericht