Agenda

Mastermind

Mastermind-avond in Bibliotheek Koningsoord

Wanneer: 12 februari 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: €12,50
Bestel tickets

Mastermind-avond in Bibliotheek Koningsoord

Antwoorden op jouw vragen vinden, en met hernieuwde energie en inzichten naar huis. Dat is de opzet van Mastermind, een avond voor ondernemers en ondernemende mensen. Op dinsdagavond 12 februari vindt deze avond plaats bij Bibliotheek Berkel-Enschot. 

De Mastermind-avond is een een activiteit voor ondernemers en ondernemende mensen tussen de 18 en 88 jaar. Het is een initiatief van de Bibliotheek en KennisPlaats Vesper. Dat is een groep lokale ondernemers die in Koningsoord regelmatig evenementen organiseert gericht op het delen van kennis, verbinden en de horizon verbreden.

Uitdagingen

Of je nu directeur bent van een BV, in loondienst, eigenaar van een winkel, zzp’er, bestuurder, gepensioneerd ondernemer of student: iedereen heeft een sparringpartner nodig. Tijdens de Mastermind-avond deel je in groepjes van 4 à 5 personen jouw professionele uitdagingen met gelijkgestemden. Je kunt jouw vragen op tafel leggen en je ideeën klankborden; iedereen denkt met je mee. Na de Mastermind is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje in de inspirerende omgeving van Koningsoord.

Aanmelden

De Mastermind-avond op dinsdag 12 februari start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in Bibliotheek Berkel-Enschot (Koningsoord). Tickets kosten €12,50 (inclusief consumptie en exemplaar van het boek ‘Denken als Sherlock Holmes… ‘) en zijn te koop via de website.

Locatie

Reageer op dit bericht