Agenda

faithless

Maxi Jazz (Faithless) in 013 met unieke dance-avond

Wanneer: 5 oktober 2019 van 19:00 tot 23:59 Waar: Poppodium 013 Entree: €20,90
Bestel tickets

Maxi Jazz (Faithless) in 013 met unieke dance-avond

Op zaterdag 5 oktober komt Maxi Jazz, bekend als vocalist/producer van Faithless, naar 013 voor een unieke DJ-set vol muzikale klassiekers.
Weinig acts brachten zoveel verandering teweeg als Faithless: de Britse electronica groep, met DJ/vocalist Maxi Jazz als frontman, leidde midden jaren 90 een nieuwe ‘dance era’ in en bleef jarenlang bivakkeren aan de absolute top. Het debuutalbum ‘Reverence / Irreverence’ met hits zoals ‘Salva Mea’ en ‘Insomnia’ wordt beschouwd als regelrechte klassieker en ook later werk als ‘God is A DJ’ (afkomstig van het album ‘No Roots’) doet het nog altijd goed op de dansvloer.

Solo, mét Faithless-knallers

In de jaren die volgden waarin Faithless stopte en later toch weer doorging, bleef Maxi Jazz op verschillende fronten actief. Zeker zijn grote liefde, DJ’en, kwam zelden op een laag pitje te staan. Op zaterdag 5 oktober 2019 komt hij eindelijk naar 013 voor avond vol (eigen) classics. In de jaren die volgden waarin Faithless stopte en later toch weer doorging, bleef Maxi Jazz op verschillende fronten actief. Zeker zijn grote liefde, DJ’en, kwam zelden op een laag pitje te staan. Zo wist Maxi Jazz ook solo de grote festivals als Glastonbury, Pinkpop en Werchter ouderwets stuk te draaien. Op zaterdag 5 oktober komt hij eindelijk naar 013 voor een DJ-set vol (eigen) classics met natuurlijk één of meerdere Faithless-knallers, incl. live vocalen. God is a DJ, let’s dance!
De kaartverkoop is per direct gestart.

Info

  • Maxi Jazz – Faithless – Personal DJ set
  • Zaterdag 5 oktober 2019
  • 19:00 – 23:30 uur
  • Main Stage

Locatie

Reageer op dit bericht