Agenda

mano bouzamour

Meet & Greet Mano Bouzamour bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 9 juni 2018 van 15:00 tot 15:30 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Meet & Greet Mano Bouzamour bij Gianotten Mutsaers

Op zaterdag 9 juni van 15:00 uur tot 15:30 uur bezoekt Mano Bouzamour Gianotten Mutsaers in de Emmapassage in Tilburg. Onlangs verscheen zijn roman Bestsellerboy. Lees hier verder voor meer informatie over de Meet & Greet. 

Bestsellerboy

Mohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman Mohamed, de proleet verschijnt, is zijn naam in één klap gevestigd. Maar zijn ouders zetten hem uit huis, en door zijn vrienden wordt hij verstoten. Hier begint zijn zwerftocht door Amsterdam op zoek naar een thuis. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap.

Mano Bouzamour

Mano Bouzamour (1991) schreef De belofte van Pisa, in 2014 de bestverkochte debuutroman van Nederland. De film-, theater- en hoorspelrechten van het boek zijn verkocht, net als de Duitse en Spaanse vertaalrechten. Op het moment beleeft De belofte van Pisa de 21ste druk. Mano geeft met grote regelmaat lezingen over literatuur in Nederland en Duitsland, op scholen en universiteiten. De belofte van Pisa wordt verfilmd door producent Rolf Koot, de maker van All Stars en Lek. Norbert ter Hall neemt de regie op zich en Robert Alberdingk Thijm (A’dam-E.V.A. en Dunya en Desie) schrijft het scenario. Mano is intensief betrokken bij de scriptontwikkeling. De opnames zullen in de herfst van 2018 plaatsvinden. Check hier de website voor meer informatie!

Locatie

Reageer op dit bericht