Agenda

meiden dromen

Meiden Dromen in de LocHal: een feestje voor dochter en moeders

Wanneer: 12 mei 2019 van 13:00 tot 16:00 Waar: LocHal Entree: Gratis

Meiden Dromen in de LocHal: een feestje voor dochter en moeders

Op moederdag, zondag 12 mei, is de tweede editie van het bijzondere event Meiden Dromen voor dochters én hun moeder in de Bibliotheek LocHal. Alle Tilburgse meiden tussen de 8 en 12 jaar kunnen die dag kennismaken met 16 lokale topvrouwen.

Van hoogleraar tot zangeres (KIZZY), van chef-kok tot interieurontwerper, van gamedesigner tot klusvrouw en van wethouder tot politieagent. De jeugd heeft de toekomst en Meiden Dromen blijft niet enkel bij dromen.

Dromenvangers maken

Na het ontmoeten van alle topvrouwen en het horen van hun verhalen, is het tijd voor de meiden om zelf te gaan dromen over hun eigen toekomst. Samen met de Bakfietsjuf gaan we dromenvangers maken en ze overhandigen aan vertegenwoordigers van verschillende kennisinstellingen in Tilburg. En ook de Circusacademie komt langs!

Rondleiding door de LocHal

Terwijl de meiden dromen krijgen de moeders een rondleiding door de LocHal. Aansluitend is er een boekproeverij met collectioneur Leonoor van Dam van Bibliotheek Midden-Brabant die haar kennis en passie voor volwassenboeken deelt. Deze middag ligt haar focus op boeken over inspirerende vrouwen.

Meer info

Droom mee en laat je inspireren tijdens deze creatieve middag vol verbeelding. De toegang is gratis. Aanmelden is fijn en kan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl  Zondag 12 mei – 13.00- 16.00 – LocHal Tilburg- Kennismakerij

Locatie

Reageer op dit bericht