Agenda

MeiMarkt 2019

MeiMarkt 2019 in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 8 juni 2019 om 22:00 uur tot 9 juni 2019 om 17:00 uur Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: Gratis

MeiMarkt 2019 in de Tilburgse binnenstad

Van zaterdagavond 8 juni 22.00 uur tot zondagmiddag 9 juni 17.00 uur zal de Tilburgse binnenstad veranderen in één grote marktplaats voor tweedehands spullen, tijdens de MeiMarkt 2019. Zo zullen er naar alle waarschijnlijkheid maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen zijn, waar alleen particulieren zich tot een marktkoopman kunnen omtoveren. 

Lees hier alles wat je moet weten over de MeiMarkt van 2019!

MeiMarkt 2019

Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, designer meubelen uit de jaren zeventig, lekkere hapjes die net voor je neus zijn klaargemaakt of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven…op de Meimarkt in Tilburg vind je gegarandeerd wat je zoekt.

De MeiMarkt mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Met een bezoekersaantal van 110.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen zij plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!

Locatie

Reageer op dit bericht