Agenda

MeiMarkt 2021

MeiMarkt 2020 in de Tilburgse binnenstad (AFGELAST!)

Wanneer: 30 mei 2020 om 22:00 uur tot 31 mei 2020 om 17:00 uur Waar: MeiMarkt Entree: Gratis

MeiMarkt 2020 in de Tilburgse binnenstad (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Zo’n 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen maken van de MeiMarkt 2020 de grootste nachtelijke markt van het land. En de echte Tilburgers weten het maar al te goed: dit is één van de leukste evenementen van de stad! De binnenstad verandert in één grote marktplaats voor tweedehands spullen en dat allemaal gecombineerd met heerlijke feestjes.

De MeiMarkt 2020 start op zaterdagavond 22.00 uur en gaat in één ruk door tot zondagmiddag 17.00 uur. Dat alleen particulieren een kraampje mogen huren, maakt de markt nog eens extra leuk. Als je zelf een achter een kraampje wil staan, zorg dan dat je er op tijd bij bent. Deze zijn vaak in één keer uitverkocht.

Over de MeiMarkt 2020

Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, designer meubelen uit de jaren zeventig, lekkere hapjes die net voor je neus zijn klaargemaakt of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven…op de MeiMarkt in Tilburg vind je gegarandeerd wat je zoekt.

De MeiMarkt mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Met een bezoekersaantal van 110.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen zij plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!

Locatie

Reageer op dit bericht