Agenda

meimarkt 2018

MeiMarkt in de Tilburgse Binnenstad

Wanneer: 19 mei 2018 om 22:00 uur tot 20 mei 2018 om 17:00 uur Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: Gratis

MeiMarkt in de Tilburgse Binnenstad

Vanaf zaterdagavond 19 mei 22.00 uur tot zondagmiddag 20 mei 17.00 uur verandert de binnenstad van Tilburg in één grote marktplaats voor tweedehands spullen, namelijk de MeiMarkt 2018. Zo zullen er maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen zijn, waar alleen particulieren zich naar hartenlust marktkoopman kunnen wanen.

MeiMarkt 2018

Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, designer meubels uit de jaren zeventig, lekkere hapjes die net voor je neus zijn klaargemaakt of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven…op de Meimarkt in Tilburg vind je gegarandeerd wat je zoekt.

De MeiMarkt mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Met een bezoekersaantal van 110.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen zij plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!

Locatie

Reageer op dit bericht