Agenda

MeiMarkt TIlburg

Meimarkt in Tilburgse binnenstad

Wanneer: 3 juni 2017 om 22:00 uur tot 4 juni 2017 om 17:00 uur Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Meimarkt in Tilburgse binnenstad

Zaterdagavond 3 juni 2017 gaat de MeiMarkt Tilburg weer van start! Als je zin hebt om heel de nacht rond te slenteren door het prachtige centrum van Tilburg, kijkend naar 2e hands spullen, moet je hier zeker een kijkje komen nemen!

MeiMarkt Tilburg

Vanaf zaterdagavond 3 juni 22.00 uur tot zondagmiddag 4 juni 17.00 uur verandert de binnenstad van Tilburg in één grote marktplaats voor tweedehands spullen. Zo zullen er maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen zijn, waar particulieren zich naar hartenlust marktkoopman kunnen wanen.

Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, designer meubels uit de jaren zeventig, lekkere hapjes die net voor je neus zijn klaargemaakt of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven, de MeiMarkt heeft het allemaal. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Met een bezoekersaantal van 110.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen de kinderen plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!

Deelnemen

Heb jij genoeg spullen thuis liggen die je toch niet meer gebruikt? Huur een kraam en ga ook op deze gezellige markt staan! Meer informatie over het deelnemen vind je op de website.

Kleine sfeerimpressie

Niet helemaal zeker wat je van de MeiMarkt moet verwachten? Neem dan is een kijkje op de fotopagina’s van zaterdag en zondag van vorig jaar.


MeiMarkt

Details

  • Locatie: centrum Tilburg
  • Datum: 3 en 4 juni 2017
  • Tijd: 22:00 uur tot 17:00
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht