Agenda

Memories of Kadance & Club Fuck

Wanneer: 14 maart 2015 van 21:00 tot 03:00 Waar: Club Smederij (Spoorzone Tilburg) Entree: €15,00
Bestel tickets

Memories of Kadance & Club Fuck

De resident Dj’s van toen Saskia Mourik , Danny van Gorkom , Paul Notenboom en Renger Brouwer zijn een paar maanden geleden bij elkaar gekomen om een feest te organiseren met het doel om nog één keer te genieten van de sfeer, de mensen, en natuurlijk de muziek van de begin jaren ’90.

Kadance & Club Fuck waren in de jaren negentig Tilburgs de bekendste hot spot voor liefhebbers van house en techno muziek. Het werd dan ook de hit van het zuiden genoemd.

Kadance

Gelegen op de Spoorlaan was Kadance hét adres voor de nationale en internationale crème van DJ’s om hun platen te komen draaien samen met bekende resident DJ’s La Zash, Danny B en Noes. Kadance werd toen dan ook de hit van het zuiden genoemd. En trok elk weekend tot wel 1000 dansende en enthousiaste jongeren aan. Na een succesvolle periode die duurde van 1990 tot 1995 werd Kadance verkocht om uiteindelijk plaats te maken voor parkeergarage De Knegtel en diverse kantoren.

Gesloten en afgebroken, maar niet vergeten!

Op zaterdag 14 maart organiseert de originele cast van toen de officiële Kadance reünie. En gaan zij nog één keer terug in de tijd om nog te genieten van de bijzondere club avonden en evenementen als Club Fuck. Het wordt een intieme avond met de beste house classics voor maximaal 300 feestvierders van toen en nu. De organisatie heeft gekozen voor een locatie waar de oude Kadance-sfeer nog een keer kan worden beleefd: Club Smederij op de spoorzone.

Wat: Kadance & Club Fuck Reünie

Waar: Club Smederij

Wanneer: 14 maart 2015

Aanvang: 21.00 – 3.00 uur

Line-up: La Zash, Danny B, Noes, Ranger

Kadance

Locatie

Reageer op dit bericht