Agenda

Clashup

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid in Concertzaal Tilburg

Wanneer: 1 februari 2018 van 20:30 tot 22:30 Waar: Concertzaal Tilburg Entree: €22.50
Bestel tickets

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid in Concertzaal Tilburg

De populaire mashup band Memphis Maniacs en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een ongekend project. Een unieke Clashup van klassieke hits en pop, rock en dance. Het concert vindt plaats op donderdag 1 februari in Concertzaal Tilburg. De kaartverkoop gaat van start op donderdag 12 oktober om 12:00 uur.

Clashup

Binnen de verknipte muzikale liefdesaffaire van de rockband en het strijkorkest laten zij de grenzen tussen genres verdampen door een kernfusie van klassiek en popmuziek in de breedste zin. Geen zwierige begeleiding vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden. De klassieke muziek van Pachelbel gemixt met Green Day is ook niet een echt voor de hand liggende combinatie. Of toch?!

Maak je op voor een revolutionaire show waar hits van Vivaldi, Mozart en consorten -de rocksterren van weleer- in de blender worden gegooid met pop, rock en dance van de afgelopen decennia. De 20 muzikanten van Kamerata Zuid mixen hun partijen met de 5 leden van de “Masters of the Mashup” in een uniek concert dat alleen in Tilburg plaatsvindt.

Kaartverkoop

Het concert van Memphis Maniacs & Kamerata Zuid vindt plaats op donderdag 1 februari om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg. Tickets à € 22,50 zijn vanaf donderdag 12 oktober, 12:00 uur te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht