Agenda

mèn-wèl-bèlle callcenter

Mèn-wèl-bèlle callcenter in Theater de Nieuwe Vorst

Wanneer: 27 maart 2021 van 15:00 tot 20:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis

Mèn-wèl-bèlle callcenter in Theater de Nieuwe Vorst

Zit jij je op maandag al thuis te vervelen? Heb je al zes keer dezelfde gesprekken met dezelfde vrienden gehad? Is je bubbel inmiddels zo klein dat hij bijna uit elkaar knalt? Dan staat het mèn-wèl-bèlle callcenter op zaterdag 27 maart van 15.00 uur tot 20.00 uur klaar voor jou!

Fotografie: Simone Michielsen

Toe aan nieuw contact?

Mis je de spanning van een vreemde ontmoeten? Een kloppend hart? Mis je het moment dat je per ongeluk tegen iemand aanloopt in de kroeg, je excuses aanbiedt en daarna in een super leuk gesprek verzeild raakt? Mis je dat je op het toilet nieuwe vrienden maakt door middel van een spontaan gesprek? Ben je dus wel weer toe aan nieuw contact?

Mèn-wèl-bèlle callcenter

Krakers Tilburg presenteert het mèn-wèl-bèlle callcenter! Bel op 27 maart van 15.00 uur tot 20.00 uur naar 085-208-5744 voor een gesprek dat misschien ongemakkelijk begint, maar uiteindelijk leuker blijkt te zijn dan je vooraf dacht. En dus ontmoet je mensen die je nog niet kent!

Hoe werkt het?

Simpel! Op 27 maart is het mèn-wèl-bèlle callcenter geopend voor al jouw gesprekken. Je kunt gebruik maken van dit callcenter tussen 15:00 en 20:00 uur. Nadat je het nummer van Mèn-wèl-bèlle gedraaid hebt word je via een keuzemenu doorverbonden met een van de fantastische medewerkers van het mèn-wèl-bèlle callcenter!

Met wie kun je bellen?

Krakers Tilburg selecteert een groep (on)bekende Tilburgers waar jij op 27 maart mee kunt bellen. Denk: een volkszanger (Jason Haans), een humanist (Leonoor van Aubel), een dragqueen (Noë Hosé) en een dj (Rosalie Willemsz). Een sociaal cadeautje in een tijd van sociaal isolement.

Over de Krakers (Bregt van Deursen en Lotte van Oudheusden)

Met heel veel liefde voor ‘het gesprek’ en nieuwe ontmoetingen zitten deze twee jonge theatermakers (in spe) niet graag stil. Bregt is een rasechte feyenoorder en heeft minstens één dubbele afspraak in haar agenda staan. Ze is een activist die vol vuur over elk onderwerp wil discussiëren, en heeft een hekel aan moppen tappen. Lotte is een wannabe-vegetariër (‘nee, vanaf nu écht’) en is na een poging in Arnhem te wonen toch weer naar het prachtige Tilburg verhuisd. Haar liefde voor Tilburg is zelfs zo groot dat ze het heeft laten tatoeëren. Als ze samen naar een festival gaan, zijn ze elkaar direct kwijt omzet het liefst met onbekende mensen over (on)belangrijke zaken praten. Toen het gemis naar deze onbekenden te groot werd, besloten ze het heft in eigen hand te nemen.

Over Krakers

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer informatie

Meer informatie vind je hier.

Locatie