Agenda

Mercado d’Ibiza 2018: Bohemian Bazaar in de Wagenmakerij

Wanneer: 17 juni 2018 van 12:00 tot 22:00 Waar: De Wagenmakerij Entree: €10,-
Bestel tickets

Mercado d’Ibiza 2018: Bohemian Bazaar in de Wagenmakerij

Voor de vierde keer op rij organiseert MAF Events het lifestyle event Mercado d’Ibiza. Op zondag 17 Juni vindt de grootste Bohemian Hippiemarkt van Tilburg plaats in de Wagenmakerij. Meer dan honderd stands, unieke food- en drinkcourts en activiteiten voor jong en oud maken van Mercado d’Ibiza een bijzonder feest dat gepaard gaat met authentieke Ibiziaanse sferen. 

Mercado d’Ibiza

Ondernemers uit binnen- en buitenland, presenteren hun producten en diensten onder Ibiziaanse sfeer. Onze foodcourt onderscheidt zich met hun tropische, eerlijke en heerlijke gerechten en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een Islena biertje of een Hierbas, en drink deze al struinend langs de vele kramen op, of juist buiten in een heerlijke strandstoel.

Om twaalf uur ’s middags worden de deuren van de hal in de Wagenmakerij geopend. De markt is tot zeven uur ’s avonds te bezoeken. Het feestje is hierna echter niet afgelopen. Geniet van een heerlijke cocktail en een verrassend gerecht of dans op de muziek van diverse goede DJ’s, die tot na zonsondergang de heerlijkste nummertjes draait.

Haal het beste uit het eerste weekend van de langverwachte zomervakantie en laat je verrassen op Mercado d’Ibiza Bohemain Bazaar. Verwacht een fantastische vibe en geniet de leuke kleding, sieraden, accesoires en van bijzonder eten en drinken, onbekende tropische sferen en Tilburgse gezelligheid.

mercado d'ibiza

Locatie

Reageer op dit bericht