Agenda

ophelia

Mevr. Ophelia in Theater De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 22 maart 2020 van 15:00 tot 16:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €8,-
Bestel tickets

Mevr. Ophelia in Theater De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Mevr. Ophelia is gebaseerd op het boek ‘Ophelia’s Schimmentheater’ van de wereldberoemde schrijver Michael Ende. Met tournees in China en India in het vooruitzicht is het een buitenkans de voorstelling nu weer in Nederland te zien.

Mevr. Ophelia ontving een Zilveren Krekel (voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie) en werd in Australië genomineerd voor de prestigieuze Helpmann Award. Het is te zien in De Nieuwe Vorst.

Mevr. Ophelia

Toen Ophelia geboren werd, wilden haar ouders graag dat ze een beroemd actrice zou worden. Maar al gauw bleek haar stem veel te zacht om te acteren. Ze werd souffleuse. Jaren later moet het theater waar ze werkt sluiten, en staat ze op straat. Dan verschijnt er een schaduw die, gek genoeg bij niemand hoort. Ophelia besluit de schaduw mee naar huis te nemen. Al snel kloppen er meer losse schaduwen bij haar aan. Ze mogen allemaal blijven, maar overdag moeten ze in haar handtas, want het meisje wil niet te erg opvallen. ’s Avonds gaan ze los en spelen ze de prachtigste verhalen. Tot Ophelia op een dag een wel hele grote schaduw ontmoet…

Extra informatie

  • Datum: zondag 22 maart;
  • Locatie: Theater De Nieuwe Vorst;
  • Tijd: 15.00 – 16.00 uur;
  • Leeftijd: 8+;
  • Tickets: €8,-;

Locatie

Reageer op dit bericht