Agenda

Midwinter Ceremonie bij het Zonnelicht

Wanneer: 19 december 2021 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €45 Early Bird prijs. Meedoenregeling mogelijk.
Bestel tickets

Midwinter Ceremonie bij het Zonnelicht

Op 19 december viert het Zonnelicht de overgang van donker naar licht met een midwinter ceremonie. Er wordt tijd besteed aan stilte en maken we ons klaar voor de lente. Kortom een evenement wat jou de rust kan geven waar jij behoefte aan hebt. Begint het na het lezen van dit artikelen bij jou al te kriebelen? Aarzel dan niet en koop snel je kaartje voor de midwinter ceremonie bij het Zonnelicht!

De overgang

Op deze kortste dag van het jaar vieren we de overgang van donker naar licht. Deze middag besteden we aandacht aan de stilte van de winter en het herinneren van het licht in onszelf om zo ruimte te maken voor wat in de lente weer tot bloei mag komen.

Stilte ~ Beweging ~ Transformatie

Met o.a. Qi Gong en verschillende meditatievormen.

Het evenement zal bij het Zonnelicht plaatsvinden van 13:30 uur tot 17:00 uur. Kaartjes kosten €45,- early bird dus wees er snel bij want dit wil jij niet missen!

Meer informatie

Voor verdere info en kaartverkoop kan je op de site van de organisator terecht. De Ceremonie wordt gegeven door Chantal van Heumen. Chantal is eigenaresse van Mana Gezondheidspraktijk.

Locatie