Agenda

Midzomer Viering

Midzomer Viering bij Het Zonnelicht

Wanneer: 21 juni 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €45 Early Bird. Daarna €50. Met zijn tweeën €85. Mogelijkheid tot inzetten van de meedoenregeling is mogelijk.
Bestel tickets

Midzomer Viering bij Het Zonnelicht

21 juni is het midzomer. De start van de zomer en de langste dag. De bloemen staan boven de grond in hun volledige kleuren en geurenpracht. Voor iedereen om van te genieten. Hierbij hoort het beeld van blijdschap, feest, lange nachten en dansen op blote voeten. Kom de zomer vieren bij Het Zonnelicht, tijdens de Midzomer Viering op 21 juni.

Voor ons is dit de periode waarin we kunnen genieten van de plannen die we tot uitvoering hebben gebracht. Van onszelf, van elkaar, van het leven.
We vieren het leven in volle glorie.

Midzomer Viering

Deze middag vieren we de zomer, onszelf, elkaar en het leven. Er zullen oefeningen aan bod komen waarin we ons verbinden met die heerlijk stromende kern in onszelf. We voeden onze energie en laten deze stromen. Er zal stilte zijn en beweging, helemaal bij jezelf zijn en delen in wat er is.

Deze middag wordt georganiseerd door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk. Bij de praktijk kun je onder andere terecht voor therapie en massage op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde, alsook voor wekelijkse Qi Gong lessen. De tcg/tcm is een uitgebreide natuurgeneeskunde. Chantal put de inhoud van haar workshops en retraites uit de energie die bij de seizoenen hoort daarnaast neemt zij je mee op een reis naar een meer ontspannen en gelukkiger leven.

Meer informatie en aanmelden kan via de website.

Locatie