Agenda

Mindfulness training bij de Blauwe Maan

Mindfulness training bij de Blauwe Maan

Wanneer: 21 april 2017 van 09:30 tot 12:00 Waar: Wilhelminapark Entree: €130,-

Mindfulness training bij de Blauwe Maan

Bij Blauwe Maan, hulp na onvrijwillige seks en misbruik, start op 21 april a.s. weer de training ‘Mindfulness’. De training is speciaal ontwikkeld voor mensen met stressgerelateerde, lichamelijke of psychische klachten. Daarnaast is de training bedoeld voor iedereen (m/v) die te maken heeft gehad met seksueel misbruik/grensoverschrijdend gedrag.

Meer grip op je leven

‘Mindfulness’ klinkt misschien een beetje zweverig of ingewikkeld, maar dat is het niet. Het betekent: je volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Met aandacht in het hier en nu zijn, in plaats van ‘op de automatische piloot’ te leven. Hierdoor leef je intenser en bewuster. Je leert afstand nemen van de spinsels in je hoofd, kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Ook leer je beter je grenzen bewaken, waardoor je meer grip op je leven krijgt.

Voor wie is de Mindfulness training?

De training is speciaal bedoeld voor slachtoffers van misbruik / onvrijwillige seks. Mindfulness werkt goed bij psychische klachten als burnout, spanning, onrust, angst en depressie. Maar ook mensen met chronische pijn, hoge bloeddruk, hoofdpijn en andere lichamelijke klachten kunnen veel baat hebben bij deze training.

Praktische informatie

  • De training vindt plaats bij Blauwe Maan, Wilhelminapark 55, en start op vrijdag 21 april a.s. van 9.30-12.00 uur. In totaal bestaat de training uit 9 groepsbijeenkomsten waarvan de laatste op 30 juni a.s. (zie voor overige data www.blauwemaan.nl).
  • Je krijgt na elke bijeenkomst huiswerk mee dat een belangrijk onderdeel van de training vormt. De bedoeling is dat je dagelijks minimaal 30 tot 45 minuten thuis oefent. Oefenen betekent iedere dag tijd nemen voor jezelf!
  • De training wordt verzorgd door een gecertificeerde Mindfulness trainer.
  • Kosten €130 (inclusief werkboek en audiomateriaal), over te maken voor aanvang van de training.
  • TIP: deze training wordt vergoed door sommige zorgverzekeraars en de Meedoen-regeling van de gemeente Tilburg is van toepassing.
  • Opgeven bij Blauwe Maan vóór 15 april, T. 013 – 584 16 94 of info@blauwemaan.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht