Agenda

Mini en Maxi

Mini en Maxi NU! in Theaters Tilburg

Wanneer: 14 januari 2017 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €26,50
Bestel tickets

Mini en Maxi NU! in Theaters Tilburg

Op zaterdag 14 januari 2017 zijn Mini en Maxi met hun show genaamd NU! te zien in Theaters Tilburg. Het duo treedt al sinds 1969 met elkaar op, en zijn sinds de comeback beter dan ooit!

Mini en Maxi

De grootmeesters van het muzikale variété, Karel de Rooij en Peter de Jong, maakten vorig theaterseizoen een bijzondere comeback. Dat het duo nog steeds veel fans heeft, werd ons direct duidelijk: NU! was razendsnel uitverkocht. In NU! gebruiken de heren de opgedane ervaringen, als coach van variététalent zoals de Ashton Brothers en De Wëreldbänd, om hun gouden repertoire in verfriste vorm opnieuw te brengen. En dat doen ze met verve, want “ook in een lagere versnelling zijn Mini en Maxi nog steeds een lust voor het oog”, aldus de Volkskrant.

In samenwerking met vaste regisseur Jos Thie (o.a. Armin van Buuren, Jochem Myjer) maken de winnaars van de Rose d’Or, Blijvend Applaus Prijs, de Johan Kaart Prijs en de Toon Hermans Award een voorstelling die aan het Mini & Maxi van weleer een nieuwe dimensie toevoegt. NU! zit boordevol hilarische sketches, vernuftige capriolen, grappige muziekstukken en spitsvondige dialogen. Het is, kortom, Mini en Maxi als vanouds, maar dan nóg beter.

Meer informatie

  • Locatie: Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1
  • Datum: zaterdag 14 januari 2107
  • Tijd: vanaf 20:15 uur
  • Entree: vanaf €26,50, tickets zijn te bestellen op de website van Theaters Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht