Agenda

Miriam Makeba

Muzikaal eerbetoon aan Miriam Makeba in Theaters Tilburg

Wanneer: 25 april 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €24,50
Bestel tickets

Muzikaal eerbetoon aan Miriam Makeba in Theaters Tilburg

Zoals Nelson Mandela de vader van Afrika wordt genoemd, zo staat Miriam Makeba bekend als ‘Mama Africa’. Op woensdag 25 april staan Miriam Makeba en Leoni Jansen met een musicalshow in Theaters Tilburg!

Vrouwelijke Mandela; Miriam Makeba

Samen met theaterdier Leoni Jansen brengen de African Mamas een muzikaal eerbetoon aan de zangeres die Zuid-Afrika hoop gaf. Met muziek, zang en inspirerende verhalen vertellen ze over Makeba’s strijd tegen de apartheid.

Op het ritme vaan haar hits als Pata Pata, Malaika en de Clicksong brengen de African Mamas de kracht en moed van hun boegbeeld tot leven, alle kanten van haar kleurrijke bestaan komen aan bod. Nog altijd wordt ze herinnerd als de vrouw die Afrikaanse muziek de wereld in stuurde en Zuid-Afrika in zware tijden perspectief bood. Dankjewel Makeba, oftewel Siyabonga Makeba.

Verkoopinformatie

Op woensdag 25 april staan de African Mamas en Leoni Jansen in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg. De tickets voor op de 1e rang bedragen €32,50 euro, de tickets voor op de 2e rang bedragen €29,50 euro en de tickets voor op de 3e rang bedragen €24,50 euro.

Locatie

Reageer op dit bericht